SERNIK JAGLANY Z BRZOSKWINIAMI

Składniki:

– Twaróg chudy 250g
– Mleko 200ml + 200ml wody
– Erytrytol 15-20g
– Kasza jaglana 100g
– Jaja 2 szt
– Isolat białka serwatki 40g ( u nas 
@real_pharm_nutrition Vanilla Berry )
– Brzoskwinie w puszce 200g ( waga bez syropu )

 

 

Przygotowanie:

 

1.    Gotujemy kaszę jaglana na mleku i wodzie

2.    Wrzucamy wszystkie składniki ( oprócz brzoskwini ) do miski i blendujemy je

3.    Przekładamy masę do foremki i układamy pokrojone brzoskwinie

4.    Pieczemy ok 40 minut w temperaturze 180 stopni


 

 

Kalorie: 1239 kcal
Białko 109g
Tłuszcz 18g
Węglowodany 157g

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]