Składniki:
– Twaróg chudy 100g
– Banan 70g
– Isolat białka 30g
(u nas @real_pharm_nutrition smak chocolate hazelnut)
– Wiórki kokosowe 20g
– Mąka orkiszowa 30g
– Mąka kukurydziana 30g
– Jajko 3szt
– Ksyliyol 10g
– Proszek do pieczenia 1 łyżeczka
– Kakao 3 łyżeczki
Przygotowanie:
1. Jajka ucieramy z ksylitolem.
2.
Dodajemy
banana,mąkę,isolat,kakao i proszek do pieczenia.
3.
Wszystko
razem mieszamy
4.
Powstałą
masę przekładamy do foremki.
5.
Z
twarogu i wiórków kokosowych robimy kulki i układamy na wierzchu ciasta.
6.
Pieczemy
ok 35 min w 180 stopniach.
Kalorie:
844 kcal
Białko 72g
Tłuszcz 30g
Węglowodany 71g